Verkoopmakelaar in Nijmegen

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Hans Janssen Garantiemakelaars een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in Nijmegen

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Hans Janssen Garantiemakelaars en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar Nijmegen

Duidelijkheid en transparantie staan bij ons voorop: Als je kiest voor Hans Janssen weet je vooraf wat je allemaal van ons kunt verwachten en heb je inzicht in de kosten. Geen verrassingen achteraf dus. Twijfel je of je een makelaar wil inschakelen voor de verkoop van je woning? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies.

Aanvraag gratis verkoopadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.