Een appartement aan ‘de overkant’ – Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw appartement in een levendige maar gemoedelijke omgeving waar altijd iets te zien en te doen is? Maar wil je ook zó de natuur in lopen? Of ben je juist op zoek naar een luxe nieuwbouwappartement waar je jezelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met het stadsleven te verliezen én met alle faciliteiten binnen handbereik? Gezellige drukte of rust? Hart van de Waalsprong of Loyd? Wat je ook zoekt, je vindt het in de Waalsprong.

Benieuwd welk appartement past bij jouw woonwensen? Laat je tijdens Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober vrijblijvend informeren. Vul het contactformulier in en wij bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong

Wonend in het winkelhart van de Waalsprong heb je alles bij de hand: Supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer en een plein met gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Zin in uitgebreid winkelen? De binnenstad bevindt zich letterlijk ‘aan de overkant’. Of zoek de rust op in het bijzondere rivierenlandschap ‘De Spiegelwaal’.

In Hart van de Waalsprong is er voor ieder wat wils: De comfortabele en energiezuinige appartementen variëren in grootte van 50 tot 149 m2 en er is volop keuze in prijs, buitenruimte, indeling en zonligging.

Loyd

De appartementen LOYD zijn prachtig gelegen, midden in het Waalspronggebied aan de noordzijde van de Waal. Je geniet hier volop van de natuurrijke omgeving, weidse uitzichten, de Spiegelwaal op steenworp afstand en alle voorzieningen van Hart van de Waalsprong én de binnenstad van Nijmegen op een steenworp afstand!

De vier verschillende type appartementen van Loyd liggen in drie verschillende gebouwen. Welk type je ook kies, type Allure, Luxe, Excellent of Penthouse. Ieder type is op hoog niveau afgewerkt. Van binnen heerlijk licht en luxe, buiten een ruim terras met een adembenemend uitzicht. Een unieke kans voor iedereen die op niveau wil wonen.