Volgeboekt

Het duurzaamheidsevent ‘Huis, Comfort & Energie’ van 10 november is volgeboekt.  Maar niet getreurd: Vraag via onderstaand contactformulier een persoonlijk gesprek aan met één van onze LIV Hypotheekadviseurs. Zij geven je een handvat hoe je begint met verduurzamen en welke financierings- en subsidiemogelijkheden er zijn. 

HET GEHEIM VAN ENERGIE BESPAREN IS GEWOON BEGINNEN
HOE? DAT VERTELLEN WE JE GRAAG OP ONS DUURZAAMHEIDSEVENT ‘HUIS, COMFORT & ENERGIE’ OP 10 NOVEMBER A.S.

Wel een lagere energierekening maar niet inleveren op comfort? Kom dan op donderdag 10 november naar ons duurzaamheidsevent ‘Huis, Comfort & Energie’. Tijdens drie presentaties laten experts op het gebied van energie, wonen en financiering je zien hoe je praktisch en financieel het energievraagstuk kunt aanpakken. En ja… verhuizen is ook één van de opties.

Het duurzaamheidsevent ‘Huis, Comfort & Energie’ wordt gehouden in de inspirerende omgeving van LIV Woonbelevingscentrum. Aansluitend aan de presentatie ben je van harte welkom in onze gezellige brasserie. Hier staan wij je graag persoonlijk te woord en kun je terecht bij de diverse informatie-stands.

Datum
Donderdag, 10 november 2022
Aanvang: 19:00 uur

Locatie
LIV Woonbelevingscentrum
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

Programma
19:00 uur inloop
19:30 uur

Krijg inzicht hoeveel je kunt besparen en hoe je dit kunt realiseren met De Energiebespaarders

19:50 uur

Chiel Burgers van LIV Hypotheken toont welke financieringsmogelijkheden er zijn om je huis te verduurzamen

20:10 uur

Mark van Welie van Hans Janssen Makelaars laat je zien wat verduurzamen doet met de waarde van je huis

20:30 uur Energiemarkt in de LIV Brasserie

 

Deze avond is volgeboekt. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Aanvraag persoonlijk gesprek met financieel adviseur over de financieringsmogelijkheden bij het verduurzamen van je huis.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.