Huis Gezocht Matchmaker, hoe werkt het precies?

Hoe kan je een woning vinden die goed bij je past in deze markt? Je zoekt al een tijdje een nieuwe woning. Je bent dagelijks op Funda, je reageert actief op woningen en toch vis je steeds achter het net. Wij van Hans Janssen Garantiemakelaars willen jou graag helpen door jou te matchen met (potentiële) verkopers, zodat het ook voor jou mogelijk wordt om een huis te kopen. Want wij geloven dat ieder huis te koop is, ook als het nog niet op de markt is. Alles draait om het vinden van de juiste match en daar helpt onze Huis Gezocht Matchmaker jou bij!

 1. Wat zijn jouw woonwensen?
  Je hebt vast al een paar eisen helder voor jezelf als het gaat om jouw droomhuis. Bijvoorbeeld hoeveel kamers het moet hebben, of je graag een woning wilt met ruime tuin of juist een appartement met balkon. Maak een lijst met woonwensen en dealbreakers om het zo overzichtelijk mogelijk te maken. Hoe specifieker jij weet wat je zoekt, hoe beter wij jou kunnen helpen om een match te vinden.
 2. Laat ons weten dat je op zoek bent!
  Wij begrijpen dat het in deze markt enorm lastig kan zijn om een leuke woning te vinden. Laat ons jou helpen! Vul dit formulier in en geef zo duidelijk mogelijk jouw woonwensen aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om al jouw wensen door te spreken.
 3. Tijd om (potentiële) verkopers aan te trekken
  Als we al jouw wensen in kaart hebben gebracht maken wij voor jou een zoekprofiel aan op onze website. Nu is het tijd dat onze Huis Gezocht Matchmaker zijn magie gaat doen.Om potentiële verkopers aan te trekken verspreiden wij jouw woonwens via de social media kanalen.
 4. Zijn jullie een match?
  Als een verkoper zich meldt aan de hand van jouw zoekprofiel dan gaan wij meteen aan de slag. Wij gaan in gesprek met de verkoper en vragen naar alle details van de woning. Als wij overtuigd zijn van een mogelijke match dan nemen wij direct contact met je op.
 5. Huis Gezocht Matchmaker is meer dan een matchmaker
  Als ervaren aankoopmakelaar zijn wij meer dan een matchmaker! Als jij je droomhuis hebt gevonden is het voor ons belangrijk dat het ook daadwerkelijk veilig aangekocht kan worden. Wij begeleiden jou van A tot Z. Samen bepalen we de biedprijs en alle voorwaarden, natuurlijk doen wij de onderhandelingen, controleren de koopakte en staan voor je klaar bij elke stap tijdens het aankoopproces.

Aanmelden voor de matchmaker

Woonwens plaatsen

Bel me terug voor uitgebreide informatie