Muldersweg Nijmegen

De twee of drie-kamer appartementen zijn gelegen in markante gebouwen, dat de toegang naar het centrum van Nijmegen accentueert. De appartementen liggen aan een drukke maar ook aan een zeer rustige weg die de woning een prima ontsluiting geeft. Ook is het complex goed bereikbaar met het openbaar vervoer zowel per bus als via het nieuwe station Nijmegen – Goffert (loopafstand). Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein van het complex. Het Goffertpark ligt op loopafstand van het complex.
Indeling:
Begane grond: entree complex, hal met briefkasten en toegang naar de verdieping via 2 liften en een trappartij. Op de begane grond bevindt zich ook de afsluitbare berging.
Via de galerij die aan de parkeerzijde is gesitueerd komt u bij de ingang van de woning. De gang van het appartement ontsluit alle overige ruimtes op deze verdieping, de woonkamer geeft u een uitgebreid zicht over Nijmegen. U kijkt uit over een van de toegangswegen naar Nijmegen. Naast de woonkamer is een tuinkamer of balkon gesitueerd. De halfopen keuken is voorzien van een eenvoudige maar nette keukenopstelling met daarnaast een berging met de CV opstelling. Het appartement heeft 1 of 2 slaapkamers. Daarnaast is de badkamer voorzien van een doucheopstelling, vaste wastafel en een wasmachine opstelling, de meterkast en het toilet zijn beiden vanaf de hal toegankelijk.

Huurappartementen Muldersweg liggen hier

Muldersweg Nijmegen

Kenmerken van de woning

type woning: appartementen
bouwjaar: 1997
woonoppervlakte vanaf: ca 75 m2
aantal woonlagen: 1
aantal bouwlagen complex: 3 woonlagen in het lage gebouw en 15 in het hoge gebouw
parkeren: gratis parkeren op bij liggende parkeerplaats

Muldersweg Nijmegen

Huurprijs van de woning

huurprijs van – t/m -: vanaf  € 825,- (kale huur)
servicekosten per maand: € 50,-
waarborgsom: éénmaal het totale maandbedrag

Muldersweg Nijmegen

Huurvoorwaarden van de woning

minimale huurtermijn: 1 jaar
inkomenseis: minimaal 48 maal de maandhuur inclusief servicekosten. Op het moment dat u voldoet aan de voorwaarden is een credit check onderdeel van onze toewijzingsprocedure.