Kijkmoment voor huurappartementen Vijverhof

De verhuur van het project Vijverhof in Berg en Dal is in volle gang en de eerste huurovereenkomsten zijn getekend. Heb jij ook interesse in een van de appartementen en zou je wel eens een kijkje willen nemen?
Lever jouw dossier aan via de projectwebsite en wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging.

Vijverhof in Berg en Dal
In nieuwbouwproject Vijverhof in Berg en Dal – in de zuidvleugel van het voormalig hoofdgebouw – ontdek je jouw nieuwe huurappartement. Naast de appartementen van woningcorporatie Oosterpoort in de noordvleugel en de andere nieuwbouwwoningen in deze groene wijk, is hier jouw nieuwe thuis. Tussen jonge mensen, gezinnen en vitale ouderen. Leef jouw woondroom op een unieke plek, waar geschiedenis en modern leven samenkomen in eigentijdse appartementen. Duurzaam, groen en dichtbij hartje Nijmegen.
Bekijk hier de projectwebsite van de huurappartementen.

De appartementen
Vijverhof krijgt in het voormalig hoofdgebouw in de zuidvleugel 40 tweekamerappartementen, waarvan 34 voor de vrije sector huur en 6 voor de sociale huur. Alle appartementen zijn 53 m² groot. Op de begane grond bevindt zich de centrale entree en in de kelder vind je de bergingen (alleen vrije sector) en gezamenlijke fietsenstalling.
In het oog springen de 8 appartementen met een fijn terras. De appartementen met balkon vind je op de 4 verdiepingen van de zuidvleugel in het voormalig hoofdgebouw. Parkeren doe je dichtbij op het parkeerterrein.

Ja ik heb interesse en zou wel eens een kijkje willen nemen!

We willen je vragen onderstaande gegevens in te vullen. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.