Maatregelen tegen coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) staan hierin centraal. Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

  • Wij blijven onze opdrachtgevers natuurlijk bijstaan met raad en daad, waarbij onze voorkeur uitgaat naar telefonisch overleg. Overleg wordt waar mogelijk omgezet naar een conference-call of Skype.
  • Overeenkomsten worden waar mogelijk op afstand digitaal ondertekend.
  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor blijft -onder strikte maatregelen- opengesteld voor bezoekers.
  • Bezoekers en medewerkers van ons kantoor worden verzocht een mondkapje te dragen op de momenten dat ze zich verplaatsen.
  • Ons kantoor is voorzien van desinfectie middelen en spatschermen.
  • Stoelen en tafels in de spreekkamers worden na gebruik gedesinfecteerd.
  • Waar mogelijk (lees: niet verkouden of ziek) laten wij onder restricties bezichtigingen doorgaan. Bezichtigingen vinden naast de makelaar plaats met maximaal 2 externe personen, waarbij alle aanwezigen verplicht mondkapjes dragen.
  • Wij verzoeken verkopers om niet aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen. Indien verkopers tijdelijk geen bezichtigingen willen dan respecteren wij dat natuurlijk. Indien binnen de gezinnen van (kandidaat)kopers en verkopers mensen ziek of verkouden zijn, dan verzoeken wij u om de afspraak altijd te annuleren. Indien gewenst zullen wij bezichtigingen op afstand doen. Via whatsapp Messenger en/of Facetime.

Met deze maatregelen proberen we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze medewerkers en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is, en dat we minder snel reageren op mail of whatsapp-berichten.

Wij vertrouwen erop om op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze opdrachtgevers bij te kunnen dragen aan het inperken van het Coronavirus en rekenen op uw begrip.

Hartelijk dank namens directie en medewerkers van

Hans Janssen Garantiemakelaars