Ga naar inhoud

Appelhoek - Alphen

6626 CD Alphen

0 vrij van 26

Project website

€ 175.000,- t/m € 373.950,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Alphen Appelhoek – Alphen

Inschrijving gestart

In de nieuwbouwwijk Appelhoek in Alphen, op het grasland tussen de Lindenlaan en Appelhoek fase 1a, worden binnenkort 26 nieuwe woningen gebouwd.

Voor ieder wat wils
Er komen 3 rijen met in totaal 8 tussen- en 6 hoekwoningen, in een kleinere en grotere variant. Aan de rand van het plan komen 6 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen. En er komt een blokje van 2 twee-onder-een-kapwoningen van 3 woonlagen. Ga je liever voor een eigen ontwerp? Kies dan voor één van de 4 zelfbouwkavels.

Invloed op het ontwerp
De aankoop van de woningen verloopt net ieders anders dan normaal. PPO staat voor Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap. Dit is een proces waarbij je als koper meer invloed hebt op de uitstraling van je woning, dan wat gebruikelijk is. Samen met de toekomstige buren neem je deel aan een ontwerpworkshop om hiermee aan de slag te gaan.

De woningen worden prefab geleverd. Dat betekent dat ze compleet uit de fabriek op de locatie worden geplaatst:, van gevel, tot vloeren en de module van de badkamer. Het voordeel voor als koper? Hoge kwaliteit, een snelle levertijd, duidelijkheid over de kosten en meerwerkopties en specifiek in dit project is er meer mogelijk in het uiterlijk van de woning. Daarnaast komt bij de assemblage en montage van de woning aanzienlijk minder afval vrij, minder CO2 uitstoot en minder overlast voor omwonenden.

Ook aan de startende koper is gedacht
Samen met de gemeente West Maas en Waal is besloten om de woningen betaalbaar op de markt te zetten. Dat betekent dat ook de starter aan bod komt.

Zelf bouwen
Meer interesse in een zelfbouwkavel? Dan loop je niet mee in het PPO-traject, maar ga je met een eigen architect aan de slag om jouw droomwoning te ontwerpen. Je ontvangt dan een kavelpaspoort met de uitgangspunten voor het ontwerp van de woning.

Planning
De inschrijving is gestart en sluit op 10 oktober 2022 om 23:59. Interesse? Schrijf je in via de projectsite: https://www.woneninappelhoek.nl/.

 • 95-127 m2
 • 85-491 m2
 • 346-443 m3

Kenmerken Appelhoek - Alphen

Overdracht

Prijs€ 175.000,- t/m € 373.950,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud346-443 m3
Woonoppervlakte95-127 m2
Perceeloppervlakte85-491 m2

Overig

Project websiteAppelhoek - Alphen

Bouwtypes Appelhoek - Alphen

Beschikbaar

Appelhoek - Hoekwoning Braeburn

€ 308.500,- t/m € 373.950,-

In Appelhoek worden in totaal 14 tussen- en hoekwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in vierkante meter
woonoppervlak. Enkele hoekwoningen hebben ruimte op eigen perceel voor het parkeren van een auto. Voor de overige
hoek- en tussenwoningen geldt dat je je auto aan de straat of in het parkeerhof parkeert. Daar is overigens voldoende plek. Alle hoek- en tussenwoningen hebben een berging in de achtertuin en een achterom. Ideaal voor het droog parkeren
van je fiets of het opbergen van je tuingereedschap.

De eengezinswoning heeft een lichte woonkamer met een grote glazen pui en een deur naar de tuin. Vanuit de open
keuken kijk je uit op de rustige laan. De eerste verdieping heeft standaard drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer kent verschillende afwerkingsniveau’s om uit te kiezen. Ook heeft de woning een zolder.

 • 108-127 m2 Woon opp.
 • 121-208 m2 Perceel opp.
 • 382-443 m3 Inhoud
Beschikbaar

Appelhoek - 2^1-kapwoning Cox

€ 363.000,-

In deze twee-onder-een-kapwoning woon je aan een rustige laan. De drielaagse woning heeft een woonoppervlakte van 123 m2 . De keuken ligt aan de voorzijde van het huis. De lichte woonkamer heeft een grote glazen pui met een deur naar de tuin.

De woning heeft een tuin op het zuidwesten. Heerlijk om in de zomermaanden lang te genieten van de
avondzon. Op je eigen oprit is plek voor een auto, een tweede parkeergelegenheid ligt voor de woning parallel aan de straat. De tuin heeft een achterom en een berging.

Op de eerste verdieping liggen standaard drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer kent verschillende afwerkingsniveau’s om uit te kiezen. Ook heeft de woning een ruime zolder.

 • 123-124 m2 Woon opp.
 • 206-223 m2 Perceel opp.
 • 430-431 m3 Inhoud
Beschikbaar

Appelhoek - Zelfbouwkavel

€ 175.000,- t/m € 184.000,-

Appelhoek is een ontwikkeling van 26 woningen, waarbij 4 kavels worden uitgegeven en 22 projectmatige woningen worden gerealiseerd. Heb je interesse in het kopen van een kavel, vul dan het inschrijfformulier in op de
projectwebsite: www.woneninappelhoek.nl. In het inschrijfformulier vragen we naar de volgorde van jouw voorkeur voor een specifiek kavelnummer. Daarnaast upload je een financiële check die jou meteen laat zien of het kopen van de bouwkavel en het bouwen van een woning financieel haalbaar gaat zijn.

 • 1 m2 Woon opp.
 • 451-491 m2 Perceel opp.
 • 1 m3 Inhoud
Beschikbaar

Appelhoek - Levensloopbestendige woning - Maribelle

€ 341.000,-

Appelhoek kent zes levenloopbestendige woningen met vrij uitzicht op de wadi en de weilanden, of liggend aan de laan middenin het plangebied. In de levensloopbestendige woningen van Appelhoek staat woongemak en comfort centraal. De begane grond heeft een ruime woonkamer, de badkamer en een slaapkamer zijn op de eerste verdieping. De verdieping is bereikbaar met de trap waar optioneel een traplift voor aangeboden wordt.

Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers en één berging. De mogelijkheid bestaat om dit op een
andere wijze in te delen. Daarnaast heeft Maribelle een vliering met bergruimte onder de nok. De eigen oprit maakt dat je altijd dichtbij de voordeur parkeert.

 • 95-96 m2 Woon opp.
 • 207-325 m2 Perceel opp.
 • 346-347 m3 Inhoud
Beschikbaar

Appelhoek - Tussenwoning Braeburn

€ 281.500,- t/m € 303.000,-

In Appelhoek worden in totaal 14 tussen- en hoekwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in vierkante meter woonoppervlak. Enkele hoekwoningen hebben ruimte op eigen perceel voor het parkeren van een auto. Voor de overige
hoek- en tussenwoningen geldt dat je je auto aan de straat of in het parkeerhof parkeert. Daar is overigens voldoende plek. Alle hoek- en tussenwoningen hebben een berging in de achtertuin en een achterom. Ideaal voor het droog parkeren
van je fiets of het opbergen van je tuingereedschap.

De eengezinswoning heeft een lichte woonkamer met een grote glazen pui en een deur naar de tuin. Vanuit de open keuken kijk je uit op de rustige laan. De eerste verdieping heeft
standaard drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer kent verschillende afwerkingsniveau’s om uit te kiezen. Ook heeft de woning een zolder.

 • 108-123 m2 Woon opp.
 • 85-127 m2 Perceel opp.
 • 369-430 m3 Inhoud

Maandlasten Appelhoek - Alphen

Ligging project 'Appelhoek - Alphen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

18.820

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

20%

20% NL

35%

20% NL

45%

20% NL