Skip to content

Historische Tuin Fase 2

6663 AA Lent

0 vrij van 0

Project website

€ 372.500,- t/m € 539.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Lent Historische Tuin Fase 2

[Project in voorbereiding]
De wijk Historische Tuin brengt twee werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter met woningen van 3 of 4 woonlagen. De hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied. Het binnengebied van de Historische Tuin kenmerkt zich door bijzondere architectuur. Lichte woningen met donkere accenten en donkere woningen met lichte accenten gelegen rondom hofjes met veel bomen en groen.

 • 144-148 m2
 • 131-360 m2
 • 539-596 m3

Kenmerken Historische Tuin Fase 2

Overdracht

Prijs€ 372.500,- t/m € 539.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud539-596 m3
Woonoppervlakte144-148 m2
Perceeloppervlakte131-360 m2

Overig

Project websiteHistorische Tuin Fase 2

Bouwtypes Historische Tuin Fase 2

Parkwoning Levensloop

€ 495.000,- t/m € 539.500,-

De witte bloesemblaadjes waaieren uit over de grond, wandelaars struinen voorbij, kinderen lachen op het klimrek. Hoor je ook de vogeltjes fluiten in de bomen? Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen. Dit ‘park’ wordt omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Wat een pareltje midden in de Waalsprong!
Hoe bepaal jij de inrichting?

Parkeer achter je woning, loop via de kronkelende paadjes onder de bloesembomen door naar je voordeur. Of kies je liever de route door je grote achtertuin? Stap je huis binnen in de hal met toilet en daarna de u-vormige kamer in. Hoe ga jij deze fijne, lichte ruimte inrichten? Op de begane grond vind je, naast een slaapkamer en badkamer, ook nog een ruime berging, plus een ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede kamers. Worden dit de (logeer)kamers van je (klein)kinderen? Of misschien wordt dit wel jouw fijne hobbykamer waar je je heerlijk kunt terugtrekken.

 • 144 m2 Woon opp.
 • 268-360 m2 Perceel opp.
 • 596 m3 Inhoud

Parkwoning Tussen

€ 372.500,- t/m € 402.500,-

Hoor de vogels fluiten en de wind door de bomen waaien. De roze bloesemblaadjes waaieren uit over de grond. Al deze pracht vind je voor jouw parkwoning in de Historische Tuin. Hier in het midden van de wijk vind je alleen maar lage, lichte woningen met donkere accenten. Langs kronkelende paadjes en hofjes vol groen. Dit ‘park’ wordt omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen.
Kom hier heerlijk tot rust

Parkeer achter je woning, loop via de kronkelende paadjes onder de bloesembomen door naar je voordeur. Van de pracht en praal buiten kom je binnen in je eigen fijne huis. Je grote leefkeuken staat in open verbinding met de woonkamer aan de achterzijde. Wat een grote ruimte! Door het brede raam zie je de vogeltjes elkaar achterna zitten in je achtertuin. Plaats je luie stoel bij het raam en geniet.

Neem je de trap naar boven, dan vind je daar 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Een ware master bedroom! De badkamer heeft ruimte voor een wastafel, toilet en douche. De zolder – met aansluiting voor wasmachine en droger – is nog een blanco canvas. Wat wil jij hier realiseren?

 • 148 m2 Woon opp.
 • 131-178 m2 Perceel opp.
 • 539-561 m3 Inhoud

Parkwoning Hoek

€ 385.000,- t/m € 415.000,-

Roze bloesemblaadjes dwarrelen van de bomen, de zon straalt door de bladeren je woonkamer binnen. Wat een betoverend uitzicht vanuit deze 2-laagse parkwoning! Lage, lichte woningen met donkere accenten liggen langs hofjes met bomen en groen. En worden omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen.
Prachtige woning

Loop onder de bloesembomen door richting de voordeur van je hoekwoning. Van de pracht en praal buiten kom je binnen in je eigen fijne huis. Stap je grote leefkeuken binnen die in verbinding staat met de woonkamer aan de achterzijde. Door het grote raam zie je de vogeltjes elkaar achterna zitten in je achtertuin. Wat een vrolijk gefluit!

Neem je de trap naar boven, dan vind je daar 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Een ware master bedroom! De badkamer heeft ruimte voor een wastafel, toilet en douche. De zolder – met aansluiting voor wasmachine en droger – is nog een onbeschreven blad. Wat maak jij hiervan

 • 148 m2 Woon opp.
 • 137-272 m2 Perceel opp.
 • 561 m3 Inhoud

Maandlasten Historische Tuin Fase 2

Ligging project 'Historische Tuin Fase 2'