Skip to content

Historische Tuin Fase 3

6663 AA Lent

0 vrij van 13

Project website

€ 339.500,- t/m € 390.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Lent Historische Tuin Fase 3

De wijk Historische Tuin brengt twee werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter met woningen van 3 of 4 woonlagen. De hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied. Het binnengebied van de Historische Tuin kenmerkt zich door bijzondere architectuur. Lichte woningen met donkere accenten en donkere woningen met lichte accenten gelegen rondom hofjes met veel bomen en groen.

 • 141-149 m2
 • 122-209 m2
 • 518-525 m3

Kenmerken Historische Tuin Fase 3

Overdracht

Prijs€ 339.500,- t/m € 390.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud518-525 m3
Woonoppervlakte141-149 m2
Perceeloppervlakte122-209 m2

Overig

Project websiteHistorische Tuin Fase 3

Bouwtypes Historische Tuin Fase 3

Tussenwoning 3-laags

€ 339.500,- t/m € 344.500,-

Langs de rand van Historische Tuin vind je deze stoere 3-laagse tussenwoningen. Het oogt bijna als de statige herenhuizen die je in de binnenstad van Nijmegen terugvindt. Maar dan met strakke, moderne gevels. Deze fijne woningen aan de rand van de wijk bewaken als een grote broer het binnengebied van Historische Tuin, dat een geheel andere uitstraling heeft.

Dat is namelijk dorpser en zachter: met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken. Een oase van rust midden in de Waalsprong.

Jouw huis een thuis

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat! Op de 1e verdieping vind je de badkamer, waar je de lange dag van je kunt afspoelen onder de douche. Verder beschikt deze ruimte over een wastafel en 2e toilet. Rozig stap je onder de dekens in 1 van de 3 slaapkamers op deze verdieping. Of slaap je nog een verdieping hoger? Daar vind je nog 1 grote slaapkamer, een zolderruimte en een technische ruimte voor je wasmachine en droger.

 • 141 m2 Woon opp.
 • 122-123 m2 Perceel opp.
 • 518 m3 Inhoud

Hoekwoning 3-laags

€ 385.000,- t/m € 390.000,-

De wijk Historische Tuin brengt 2 werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter. Zoals bij deze 3-laagse hoekwoning met de uitstraling van een stads herenhuis. Deze hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied.

Dat is trouwens een heerlijk dorps stukje van deze wijk; met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken.

Een huis om in te ontspannen

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. De kinderen spelen samen een spelletje, je hebt even geen kind aan ze. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat!

Is het al tijd om te douchen? Laat onder de warme stralen de dag van je afglijden. De badkamer vind je op de 1e verdieping. Deze heeft ruimte voor een wastafel, douche en 2e toilet. Op deze verdieping vind je 3 slaapkamers en in ieder geval is er altijd 1 woningbrede master bedroom! Stap hier na het douchen rozig onder de dekens en droom weg. Op de 2e verdieping vind je daarnaast nog een slaapkamer en zolderruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

 • 149 m2 Woon opp.
 • 181-209 m2 Perceel opp.
 • 525 m3 Inhoud

Maandlasten Historische Tuin Fase 3

Ligging project 'Historische Tuin Fase 3'