Skip to content

Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

6663 SE Lent

7 vrij van 13

Project website

€ 639.000,- t/m € 665.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Lent Op de Terp appartementen – Lents Buiten – Gemeente Nijmegen

IN AANBOUW – NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR
Zoekt u of kent u iemand die graag onbezorgd wil wonen op één van de meest vooraanstaande plekken aan de Waal? Er zijn op dit moment nog twee appartementen beschikbaar. Beide zijn gelegen op de 2e woonlaag met maar liefst een woonoppervlak van circa 140m2. Parkeren doet u in de besloten parkeergarage en uw spullen bewaard u in de privéberging in het souterrain.

Appartement 1.2.1.
Wanneer u op de dijk staat en je kijkt naar ‘de Terp’ dan is gebouw Marquise het meest links gelegen woonblok. Dit appartement is gesitueerd op de 2e woonlaag van gebouw Marquise. Dit appartement heeft een royale hal, 2 slaapkamers en een technische ruimte. De eyecatcher van dit appartement is de fantastisch grote woonkeuken en living van waaruit u aan twee zijden kunt genieten van het buitenleven!

Appartement 3.2.3.
Wanneer u op de dijk staat is gebouw Radiant het meest rechts gelegen woonblok.
Dit appartement is gesitueerd op de 2e woonlaag van het gebouw Radiant. Dit appartement heeft een fantastische hoekligging! Er zijn twee royale slaapkamers met fraai raampartijen die uitzicht bieden over het plangebied. De woonkeuken en de living zijn voorzien van mooie raampartijen zodat u kunt genieten van veel licht en een fijn uitzicht. Via de brede schuifpui bereikt u het royale terras.

Beide appartementen wordt in de basis luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch. De keuken zoekt u zelf naar wens uit bij één van onze projectleveranciers.
U ontvangt hiervoor een royale Siematic keukencheque ter waarde van € 7.750,-.

Geïnteresseerd?
Wilt u meer weten? Bezoek de projectsite of neem contact op met ons kantoor. We kijken er naar uit alle ins en outs van deze mooie appartementen met u te delen tijdens een persoonlijk verkoop- en informatiegesprek.

  • 138-140 m2
  • 414-420 m3

Kenmerken Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Overdracht

Prijs€ 639.000,- t/m € 665.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud414-420 m3
Woonoppervlakte138-140 m2

Bouw

Start bouw1 juni 2020

Overig

Project websiteOp de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Bouwtypes Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

7 vrij van 13

Op de Terp - luxe appartementen - Lents Buiten

€ 399.000,- t/m € 1.479.000,-

Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, buiten een royaal terras en dan dat uitzicht. In één van deze luxe appartementen woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard of aan de eindeloze dijk. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Nijmegen!

De appartementen zijn al in aanbouw.
Het zijn drie bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

– Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
– Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
– Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?
Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten.

Omgeving:
Lents Buiten is de naam van het project van de ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk creëren zij een bijzondere woonbuurt. U kijkt op de Ooijpolder, de boomgaard, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

De woningen van Lents Buiten zijn ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en het natuurinclusief bouwen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact ons op, in een vrijblijvend gesprek leggen wij graag de mogelijkheden uit.

  • 82-274 m2 Woon opp.
  • 246-822 m3 Inhoud

Maandlasten Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Ligging project 'Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen'