Skip to content

Hoge Wei II

6678 AL Oosterhout

0 vrij van 21

Project website

€ 0,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Oosterhout Hoge Wei II

Hoge Wei II – MEDIO JUNI 2021 START VERKOOP – SCHRIJF JE ALVAST IN VIA PROJECTWEBSITE EN BLIJF OP DE HOOGTE!

Na de succesvolle eerste fase van nieuwbouwproject Hoge Wei is het nu tijd voor het tweede deel van deze prachtige nieuwe wijk in Oosterhout! Met Hoge Wei II komt er een grote variatie in woningtypes bij, van tussen- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Hoge Wei II wordt groen en ruimtelijk van opzet en ligt gunstig ten opzichte van het bruisende centrum van Nijmegen.
Je leest in deze brochure alles over de 21 prachtige woningen van Hoge Wei II. Ook de ligging van het plan en de natuurrijke omgeving komen aan bod. Welkom in Hoge Wei II!

Een fijne plek om te wonen
Hoge Wei II is gelegen in Oosterhout, een charmant dorpje in de gemeente Overbetuwe. Het grenst direct aan het Nijmeegse stadsdeel Oosterhout van Nijmegen-Noord (Waalsprong). De naam Hoge Wei klinkt misschien al bekend, want verderop aan de Peperstraat realiseerden wij al Hoge Wei I. Een heerlijke buurt waar de bewoners volop genieten van de ruimte. Ook Hoge Wei II zal zich ontwikkelen tot een populaire en kindvriendelijke woonwijk. Aan de noordzijde van de wijk ligt een speeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.
Naast de mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei II veel meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is. Je vindt hier een rijk verenigingsleven met cultuur- en sportclubs (zoals een voetbalclub), een basisschool, supermarkt, gemeenschapshuis, wijngaard en een gezellige brasserie.

Een groene omgeving als je achtertuin
Wonen in Hoge Wei II voelt heel intiem, met de gezellige dorpskern van Oosterhout dichtbij. Het Betuwe-wonen komt hier echt tot leven. Van de prachtige uiterwaarden van de Waal, uitgestrekte graslanden, fruitgaarden tot het Oosterhoutse Bos. Agrarische gronden en fraaie bebouwing in landelijke stijl wisselen elkaar af. Je woont dicht bij Nijmegen-Noord en -centrum, maar geniet tegelijkertijd van de rust en prettige sfeer van een dorp met haar voorzieningen: je hebt hier echt het beste van beide werelden!

Er valt genoeg te beleven rond Hoge Wei II. Wandel door de uitgestrekte graslandschappen, of waai lekker uit terwijl je over de dijk fietst om vervolgens te stoppen bij de gezellige brasserie voor een kop koffie met een stuk huisgemaakte appeltaart. Geniet van de weidse uitzichten over de uiterwaarden en De Waal, de enorme openheid van het agrarische landschap, afgewisseld met bebouwing en het Oosterhoutse Bos met haar vele zangvogels, bijzondere bomen en frambozen.

Veel voorzieningen in de buurt
Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het fraaie Oosterhout, waar je ook meerdere scholen en een kinderopvang vindt. Net iets verderop ligt Nijmegen-Noord met veel voorzieningen. Ook wordt hier in de zomer van 2023 het nieuwe winkelcentrum Het Hart van de Waalsprong geopend. Dus nóg meer leuke winkels, horeca en voorzieningen!
Een dagje uitgebreid winkelen, een theater-, concert- of restaurantbezoek? Het stadscentrum van Nijmegen is nooit ver weg! Binnen een kwartiertje met de auto of 20 minuten op de fiets sta je in hartje Nijmegen: een prachtige historische stad waar je heerlijk kunt rondslenteren. Dé plek om naar hartenlust te winkelen en te genieten van een hapje en een drankje. Je vindt hier een grote diversiteit aan hippe winkels, knusse cafeetjes en gezellige evenementen.

Snel op je plek van bestemming
Hoge Wei II is gunstig gelegen op slechts 7 minuten van de A15, met uitvalswegen naar Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam. Zo ben je met de auto snel op de plek van bestemming. Goed om te weten is dat er voldoende parkeerruimte in de wijk is, dus parkeren is nooit een probleem. Zoals gezegd: het gezellige Nijmegen ligt dichtbij als je in Hoge Wei woont. Vanaf je voordeur sta je binnen 15 minuten je al in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt om de hoek. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen-Lent.

Compleet en duurzaam opgeleverd
De woningen van Hoge Wei II worden compleet opgeleverd, met een fraaie keuken en badkamer die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Wil je een uitbouw? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Qua duurzaamheid zit je helemaal goed: de woningen beschikken over zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en hebben een goede energieprestatie. Fijn om te weten dat je klaar bent voor de toekomst én maandelijks een lage energienota hebt!

Je woning woonklaar
Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kunt direct je nieuwe thuis betrekken. Fijn toch? Bij Hoge Wei II kan dit! Als koper van een woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Woonklaar. Je persoonlijke Woonklaar-adviseur laat je dan zien welke mogelijkheden er zijn en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier woonklaar wordt gemaakt. Bij ontvangst van de sleutels van jouw nieuwe woning zijn je wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie, binnendeuren en trapafwerking is geregeld.

Uw hypotheek al helder?
Weet u al wat er qua hypotheek mogelijk is voor u? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Laat u adviseren door uw hypotheekadviseur of neem contact op met LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Hoge Wei II en kunnen u optimaal begeleiden in het gehele proces.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en u wordt via de e-mail op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe informatie of beelden online staan.

Kenmerken Hoge Wei II

Overdracht

Prijs€ 0,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteHoge Wei II

Bouwtypes Hoge Wei II

Maandlasten Hoge Wei II

Ligging project 'Hoge Wei II'