Skip to content

Cuijkse Lagune huurwoningen 345

5432 AZ Cuijk

Beschikbaar

€ 752,- Per maand

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Cuijkse Lagune huurwoningen 345

Op maandag 6 september starten wij met de inschrijving voor de huurwoningen en huurappartementen. Tot 1 oktober kunt u zich inschrijven voor deze huurwoningen. Voor toewijzing van de woningen hanteren we een inkomens criterium. Dit betekent dat woningen alleen worden toegewezen bij een minimum inkomen van €32.200,- en een maximaal inkomen van €44.655,-. Oplevering van de woningen zal in de periode november 2021 (woningen) / januari 2022 (appartementen) plaats vinden.
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dien je te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul (0)-uren-contracten kunnen niet worden meegeteld. Contracten via een detacheringsbureau/ uitzendbureau/ payroll organisatie, worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.
Afwijkingen uit bijv. werkgeversverklaring of BKR-registratie, worden naar eigen beoordeling door verhuurder meegewogen bij de toetsing. Daarnaast moet uw inschrijving met informatie compleet zijn op 1 oktober.

Mooi huren op wooneiland De Nielt. In nabijheid van groen en water, dat kan in de Cuijkse Lagune. De Cuijkse Lagune bevindt zich op Wooneiland De Nielt dat op haar beurt weer deel uit maakt van de Heeswijkse Kampen; een moderne. levendige omgeving omringd door water en groen. Op dit eiland, ingebed tussen de binnenhaven en de plas komen op de kop van het laatst gebouwde wooncarré 15 huurappartementen en 5 huurwoningen.
Het appartementencomplex met zijn heldere kleuren metselwerk en uitkragende balkons sluit goed aan op de woningen in het carré. De woningen liggen in het verlengde van het appartementencomplex, aan een prachtig groen plein met een monumentale boom. De architectuur van deze vijf huurwoningen sluit goed aan op de overige woningen, met ook hier de genuanceerde metselsteen van het appartementengebouw.

Indeling:
Begane grond: entree woning, hal, toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, stookruimte met opstelling warmtepomp en boiler, woonkamer met open keuken en deur naar tuin. Trap naar de verdieping in de woonkamer. De keuken is standaard voorzien van een L-vormige keukenopstelling met kookplaat en schouwwasemkap.
1e verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en wandcloset.
2e verdieping: bereikbaar met vaste trap, technische ruimte met opstelling warmte terugwininstallatie, bergzolder met opstelling wasmachine en droger, mogelijkheid voor extra kamer.

Vrijstaande houten berging in de achtertuin. Parkeerplaats op het binnen terrein.

Huurprijs € 752,33 per maand exclusief € 35,00 servicekosten.

  • 98 m2
  • 78 m2
  • 2

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 752,- Per maand

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte98 m2
Inhoud363 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Cuijk

Gemiddelde verkoopprijs in Cuijk

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Cuijk

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Cuijk

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Cuijk

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Cuijk

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Cuijk

Landelijk gemiddelde: 2.770