Over ons

Hans Janssen Garantiemakelaars is al bijna een halve eeuw thuis in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Samen met LIV Wooncoach, LIV Hypotheken en Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste full-service makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij.

 

Samen sterker
Bij Hans Janssen word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Samen met onze partners LIV Wooncoach en LIV Hypotheken hebben wij al onze kennis en kunde gebundeld ‘onder één dak’. Deze verregaande samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en onaangename verrassingen te voorkomen..

 

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!
Hans Janssen en LIV Wooncoach zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Zij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Met de platformen nieuwbouwkenners.nl en nieuwwonennijmegen.nl blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

 

Altijd vertrouwd dichtbij
Met onze drie kantoren in Wijchen, Nijmegen en Beuningen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een uitgebreid netwerk. Dit zorgt voor een snellere verkoop en een hoger gemiddelde bij verkoop.

 

Onze werkwijze
Bij Hans Janssen geloven wij dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Het kopen of verkopen van je huis is een belangrijke en spannende aangelegenheid waarbij heel veel komt kijken. Met Hans Janssen sta je er niet alleen voor: Met aandacht voor jouw persoonlijke situatie leveren wij altijd maatwerk om jou een zorgeloze en plezierige ervaring te bieden.

 

Wij worden gewaardeerd met een gemiddelde van 9,5
Onze verkoopklanten waarderen ons gemiddeld met een 9 en onze aankoopklanten geven ons zelfs een 10! Natuurlijk in de eerste plaats vanwege het behaalde resultaat, maar vooral onze deskundige en intensieve begeleiding en onze oprechte betrokkenheid worden heel erg gewaardeerd.

 

bekijk hier ons online magazine:

Thuis bij Hans Janssen V2019-01

Ons team in Nijmegen Bij Hans Janssen Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Ans Mol – van de Camp

NVM Register Makelaar & Taxateur

Audrey van den Biggelaar

Commercieel medewerker Makelaardij

Caroline de Jong

Assistent Makelaar ARMT

Heidy Tijnagel

Commercieel administratief medewerker Makelaardij

Jan-Henri Janssen MRICS REV

Directeur | NVM business RT-RM

Janneke Wenting

NVM Kandidaat Makelaar KRMT

Lilian Swinkels

NVM Kandidaat Makelaar KRMT

Lisette Sleenhoff

Receptioniste / telefoniste

Maike Joosten

Commercieel medewerker Makelaardij

Margot Engelen

NVM Kandidaat Makelaar KRMT

Marilyn van Rooij

Commercieel medewerker

Miranda Raesen

NVM Assistent Makelaar ARMT / Marketeer

Patricia Theunissen-Burgers

Commercieel medewerker Makelaardij

Saskia Konings

NVM Kandidaat Makelaar KRMT / Vastgoedadviseur Nieuwbouw

Simone Notten

Marketeer

Stijn Kreeftenberg

NVM Kandidaat Makelaar KRMT

Twan van Laanen

Vastgoedadviseur

Marte Cramer

Commercieel administratief medewerker Nieuwbouw

Alice van de Burgt

NVM Kandidaat Makelaar KRMT

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2020 tot juli 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2020 tot juli 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2020 tot juli 2021