Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik met onze makelaar Caroline. Ze luisterde naar ons en gaf ons tips. Ze durfde ook kritisch te zijn, iets wat wij zeer waardeerden, per slot van rekening verkoop je je huis niet elk jaar (althans wij niet). De begeleiding gedurende het hele proces was zeer goed te noemen. Wij kunnen Caroline en Hans Jansen Garantiemakelaars van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Het contact verliep erg goed met de makelaar. Ze was snel bereikbaar en stond klaar voor welke vraag dan ook. Met deze makelaar is de verkoop soepel en snel verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Vanaf de introductie/intake verliep de samenwerking en communicatie vlekkeloos. De betrokkenheid van het hele team wat betrokken was bij de verkoop heb ik enorm gewaardeerd. Overnemen van elkaars werkzaamheden liep naadloos in elkaar over. Het bleek geen gemakkelijk te verkopen pand, maar door goede adviezen en een uitgebalanceerde strategie is er een goed resultaat uitgekomen. Ze hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan het uiteindelijk succesvolle verkoopproces.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Sinds maart 2021 hebben we prima contact gehad met onze makelaar, Caroline de Jong. Ze heeft kennis van zaken, is duidelijk en heeft ons uitstekend door het proces geloodst. Blij mee!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Zeer behulpzaam, vriendelijk en komt afspraken na

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen is beoordeeld met een 9

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?