Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Margot Engelen heeft een goede mix van luisteren, sparren, doorpakken en gaat behandelt iedereen met respect. En uiteraard goede kennis van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact en de samenwerking met Lilian hebben we als zeer prettig ervaren. Het hele proces van zowel de aankoop als de verkoop was niet zonder hobbels. Mede door haar begeleiding hebben we het geduld opgebracht. Ook de contacten met het kantoor waren prima en ook altijd naar verwachting.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Respect voor onze makelaar Twan van Laanen. Heel erg aardig, heel veel geduld om processen uit te leggen en optimaal kennis van zaken. Zelfs in zijn vrije dagen reageert hij op mails en de telefoon. 100% service. Onze volgende woning mag hij ook verkopen. Groet, Fiona Jansen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Twan van Laanen is een fantastische makelaar! Vriendelijk, professioneel, kundig, menselijk, actief, geduldig, proactief, stipt en nog veel meer!!! Mocht ik ooit weer m’n huis willen verkopen dan is Twan weer mijn makelaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen is beoordeeld met een 9

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?