Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Het contract met makelaar Charlotte was erg prettig. We werden steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ze dacht met ons mee en ging direct aan de slag als er dingen uitgezocht moesten worden. Kortom een positieve ervaring!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8

Zeer vriendelijk personeel, professioneel, goede en fijne begeleiding in de verkoop.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

- Professionele makelaar met verstand van zaken en veel kennis. - Fijne betrokkenheid en zeer kundig. - Transparante onderhandelingen met zowel ons als verkopers en met de kopers. - Een absolute aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Behulpzaam, vriendelijk, goed advies. Dus heel tevreden. Heb meerdere makelaars gehad van hetzelfde kantoor maar dat was geen probleem

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Wij zijn zeer te spreken over Hans Janssen Garantiemakelaars. Gedurende het gehele traject zijn we zeer deskundig geadviseerd en prettig begeleid door Lilian. Ook het contact met kantoor verliep erg prettig. Een aanrader!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

In dit complexe verkoopproces zijn we uitstekend begeleid met kennis van zaken. Van het begin tot het eind was de makelaar beschikbaar om te ondersteunen, was een belangrijk steunpunt in de strategiebepaling en regelde pro-actief de benodigde zaken. Ik ben in het gehele verkoopproces ontzorgd.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen is beoordeeld met een 9,1

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?