Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Superfijne communicatie met Caroline de Jong!! Zet zich volledig in, geeft commitment, is kundig, professioneel en gedreven om het beste resultaat te behalen! Durft ook commerciele resultaatverplichting voor haarzelf aan te gaan. Snel in handelen, geeft goede tips voor verkoop!!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

10

Goeie begeleiding van de Twan.Het huis was snel verkocht. Dat was erg fijn. De hele begeleiding van het huis was goed. Er waren twee dagen bezichtigingen van het huis.Na iedere bezichtiging had ik contact met de makelaar. Wij moesten wachten tot Dinsdag. Twan belde middag met het goede bod van het huis. S’middags werden wij nog een keer gebeld door de Twan of wij geschrokken zijn van het bod van het huis. Mijn man was wel geschrokken, ik niet. Ik wist wel dat overboden werd, gewilde buurt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Stijn heeft ons huis vlot verkocht, ons goed begeleid tijdens het verkoopproces en stond er voor ons toen het er op aan kwam.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep vriendelijk, hulpvaardig en professioneel. De woning is snel verkocht met de 3e bezichtiging.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen is beoordeeld met een 8,7

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?