Snel je huis verkopen

Wil  je snel je huis verkopen? Tegen de beste prijs? Dat doe je met een goede verkoopstrategie. Een uitgekiend plan waarmee je jouw woning in de spotlights zet en de juiste doelgroep bereikt.

Huizenprijzen dalen

De afgelopen periode gingen de huizen als zoete broodjes over de toonbank. Door de gestegen hypotheekrente, hoge energieprijzen en de inflatie is nu het tij aan het keren. Er komen meer huizen op de markt en de huizenprijzen stabiliseren. Soms is zelfs een lichte prijsdaling te zien. Zagen we in de afgelopen maanden dat er fors meer betaald werd dan de vraagprijs, nu zien we het verschil tussen de vraag- en verkoopprijs afnemen.

Meer keuze voor de koper

Doordat er meer woningen op de markt komen heeft de koper meer keuze. Om jouw huis snel te kunnen verkopen is het voor jou als verkoper dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je huis opvalt tussen het aanbod. Dit bereik je niet alleen door een perfecte woningpresentatie, maar vooral ook door de vraagprijs af te stemmen op de doelgroep.

Slechte positionering betekent een lagere opbrengst

Je kunt het maar één keer goed doen. Vooronderzoek is dan ook erg belangrijk. Weet jij hoeveel belangstelling er voor jouw huis is? En weet je hoeveel zij bereid zijn om voor jouw woning te betalen? Deze informatie is belangrijk om jouw huis goed te positioneren.
Een huis dat (te) lang te koop staat zakt in de rangorde op Funda waardoor het huis minder zichtbaar wordt. Of erger: er komt een smet op je huis omdat mensen denken dat er iets mis is. Het resultaat? Een lagere opbrengst! Conclusie: Wil jij je woning sneller verkopen? Doe dan eerst je huiswerk!

De beste koper voor jouw huis

De makelaars van Hans Janssen zoeken voor jou de beste koper. Dit doen we door een uitgebreide verkenning van jouw huis, van recent verkochte woningen en te koop staande woningen. Om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel gegadigden er voor jouw woning zijn doen we een kopersanalyse. Met deze resultaten en ons inzicht in de fiscale- en hypotheekrente ontwikkelingen zijn wij in staat om jouw huis perfect te positioneren en jouw huis snel te verkopen met maximaal resultaat.

Hoe Hans Janssen snel jouw huis verkoopt in 11 stappen

Hans Janssen Makelaars verkoopt jouw woning binnen 33 dagen (gemiddeld aantal dagen vanaf aanmelding tot definitieve verkoop). Dus hoe sneller jij contact opneemt, hoe sneller wij jouw woning op de markt kunnen zetten.

1 Inventarisatie De verkoop van je huis begint met een inventarisatie van jouw woning en jouw wensen.
2 Verkoopadvies Door uitgebreid marktonderzoek bepalen we de verkoopstrategie om de juiste kopers te bereiken en maximale opbrengst te behalen.
3 Woningpresentatie Omdat je maar één kans hebt op een eerste indruk zorgen we voor een optimale presentatie van je woning.
4 Zoekers aanschrijven Om kopers te bereiken die specifiek op zoek zijn naar een woning als die van jou gebruiken wij ons netwerk van collega makelaars, aankoopclienten en woningzoekers.
5 Funda Wij brengen jouw woning onder de aandacht van een breed publiek door deze  te publiceren op landelijke en regionale huizensites.
6 Social Media We gebruiken de nieuwste technieken om je woning te promoten op social media.
7 Bezichtigingen Tijdens de bezichtiging vormen we snel een indruk hoe serieus de kijker is
8 Onderhandelingen We gebruiken onze vaardigheden, ervaring en expertise om jouw woning zo  snel mogelijk voor het beste resultaat te verkopen
9 Koopovereenkomst We zorgen voor een correcte en vlotte afhandeling van het koopcontract zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal kunnen verlopen.
10 Inspectie Met de eindinspectie wordt je woning gecontroleerd op onbekende gebreken  en worden de meterstanden opgenomen
11 Overdracht Met het tekenen van de leveringsakte en het overhandigen van de sleutels aan de kopers heeft jouw woning een nieuwe eigenaarGroeiend aanbod; meer keuze voor de koper

Wil jij je huis snel verkopen met het maximale resultaat? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvend en gratis verkoopadvies

Aanvraag gratis verkoopadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.