Vastgoedconsultants

Taxaties, vastgoedadvisering & beleggingen

De vastgoedmarkt is bezig met een professionaliseringsslag. Van woningcorporaties tot bedrijven: steeds meer partijen hebben behoefte aan deskundige kennis en advies op dit gebied. Voor taxaties, vastgoedadvisering en beleggingen is Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs de specialist die u verder helpt.

We zien kansen en denken in mogelijkheden. Daarbij houden we het langetermijnbelang scherp in het vizier. Wij werken landelijk, maar onze focus is voornamelijk gericht op de ruime regio Nijmegen.

Diensten in vastgoed

Onze adviseurs werken vanuit een eigen expertise en specialisme. Dat geeft ons de mogelijkheid om van toegevoegde waarde te zijn én blijven voor u als opdrachtgever. We streven namelijk naar lange, duurzame relaties met onze opdrachtgevers.

Banken, woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers behoren tot de klantenkring van Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs. We leveren verschillende soorten diensten aan deze organisaties, waarbij we ieder verzoek met de hoogst mogelijke zorg behandelen.

Gecertificeerde taxateurs en vastgoedconsultants

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde taxateurs en woningmarktconsultants die voortdurend worden bijgeschoold op hun vakgebied. Transparantie, duidelijkheid en integriteit behoren tot de kernwaarden van ons team. Al onze medewerkers dragen deze vol trots uit.

Meer informatie op onze website :

Ons team: