Pastoor van Tielstraat Leuth Regelmatig te huur

Aan de rand van Leuth, midden in de prachtige polder is deze nieuwbouwwijk gerealiseerd. In deze nieuwe woonwijk zijn hoek- en rijwoningen gerealiseerd.

Schoolstraat Kekerdom

Schoolstraat Kekerdom Regelmatig te huur

Aan de zuidelijk rand van Kekerdom worden 5 nieuwbouw huurwoningen gerealiseerd. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Daarnaast is Kekerdom gelegen dichtbij diverse natuur- en recreatiegebieden, zoals de Ooijpolder en Millingerwaard. Kekerdom heeft goede ontsluitingen naar Nijmegen. Op de begane grond zijn de woningen uitgevoerd met een royale living met open keuken en toegang tot de tuin. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar. Afwerking: Iedere woning is zeer compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.

Herenstraat Wijchen

Herenstraat Wijchen Regelmatig te huur

Midden in het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze twee-kamer appartementen met eigen balkon en berging.

Kempkesplein Ooij

Kempkesplein Ooij Regelmatig te huur

Aan de rand van Ooij, midden in de prachtige Ooijpolder is in 2019 deze nieuwbouwwijk gerealiseerd. Dit is een mooie locatie om te wonen omdat alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen binnen handbereik is.

Maasstaete Mook

Maasstaete Mook Regelmatig te huur

Wonen in een gebouw met monumentale uitstraling maar toch het moderne comfort. Het complex ligt op loopafstand van de Maas waardoor u mooie wandelpaden en routes in de nabijheid heeft.

Touwslagersbaan Wijchen

Touwslagersbaan Wijchen Regelmatig te huur

Midden in het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze twee-kamer appartementen met eigen balkon en berging.

Muldersweg Nijmegen

Muldersweg Nijmegen Regelmatig te huur

De twee of drie-kamer appartementen zijn gelegen in markante gebouwen, dat de toegang naar het centrum van Nijmegen accentueert.

Rietlanden Ooij

Rietlanden Ooij Regelmatig te huur

Aan de rand van het dorp Ooij (bij Nijmegen) gelegen, op loopafstand van de prachtige Bison Baai en Ooijpolder.

Don Felixhof Wijchen

Don Felixhof Wijchen Regelmatig te huur

Aan het Europaplein in het centrum van Wijchen liggen deze drie-kamer-appartementen met eigen balkon en berging.

Burchstraat Wijchen

Burchtstraat Wijchen Regelmatig te huur

Midden in het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze twee-kamer appartementen met eigen balkon en berging.

Keizer 6

Sergio Leonestraat - Nijmegen-Noord Regelmatig te huur

In de rustige, wijk Zuiderveld in Nijmegen-Noord gelegen huurwoningen. Op loopafstand vindt u winkel-, school- en sportvoorzieningen.

Georges Brassenstraat Lent

Georges Brassensstraat Lent Regelmatig te huur

Op het zuidwestelijke puntje van Het Eiland van Laauwik te Lent gelegen, nabij diverse winkels en op ca. 15 fietsminuten afstand van het centrum van Nijmegen.

De Nielt Cuijk

De Nielt Cuijk Regelmatig te huur

Op het zeer gewilde wooneiland “De Nielt” meerdere eengezinswoningen met diepe tuinen. De woningen zijn gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk gekenmerkt door veel water.

de Balmerd

De Balmerd Beuningen Regelmatig te huur

Dit mooie appartementen complex grenst aan park Blankenburgh en heeft een fraai uitzicht. Het complex ligt niet alleen aan het park maar ook op loopafstand van het winkelcentrum van Beuningen.

Bottelstraat Nijmegen

Bottelstraat Nijmegen Regelmatig te huur

Altijd al willen wonen op een historische plek in de Nijmeegse Benedenstad? Achter de ooit witgesausde muren van de Bottelstraat op de hoek met de Lange Hezelstraat in de Benedenstad zitten veel geheimen verstopt. Achter deze muren zit veel verborgen historie.

De Heuvel Druten

De Heuvel - Druten Regelmatig te huur

De studio heeft een ruime woon/slaap-kamer; badkamer met douche, toilet en wastafel; aparte keuken met toegang tot een ruim balkon.

Fagus huurappartementen

Fagus – Niek Engelschmanlaan te Nijmegen Regelmatig te huur

Op een rustige en geliefde locatie gelegen appartementencomplex, nabij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Goffertpark, winkels en uitvalswegen.

huur Zwanenveld 91 Nijmegen

Zwanenveld - Nijmegen Regelmatig te huur

Boven winkelcentrum Dukenburg gelegen twee en drie-kamer appartementen. Het complex is goed bereikbaar met het openbaar vervoer zowel per bus als via het nieuwe station Nijmegen – Goffert.H et Goffertpark ligt op loopafstand van het complex.