Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Aldenhof 6014 6537 DH Nijmegen

Verkocht

€ 275.000,- k.k.

Ben je op zoek naar een fijne, ruime woning en vind je het leuk om deze naar je eigen smaak op te knappen en in te richten? Kom dan snel naar de Aldenhof!

Aan het verkeersluwe Aldenhof woon je namelijk heerlijk; alle denkbare voorzieningen liggen op korte afstand (o.a. vernieuwde buurtwinkelcentrum Meijhorst) en Stadspark Staddijk met zijn grote waterpartijen geeft deze woonomgeving een groot groen hart. Fantastische mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen in de Hatertse vennen en De Berendonck met nog eens diverse sportaccommodaties. Winkelcentrum Dukenburg is per fiets binnen enkele minuten bereikbaar en binnen 3 minuten ben je met de auto op de A73. Bovendien is er altijd ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

We gaan snel naar binnen….

Via de vestibule met meterkast en garderobe komen we in de gang die ons toegang geeft tot de toiletruimte met toilet en fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast, dichte eenvoudige keuken zonder inbouwapparatuur en woonkamer. Bij binnenkomst in de ruime woonkamer worden we meteen verrast door de hoeveelheid daglicht dankzij de kozijnen van muur tot muur. Vanuit de woonkamer en keuken is de achtertuin te bereiken. Maar we gaan eerst terug naar de gang om de trap te nemen naar de …

1e verdieping en komen op de overloop. Aan de voorzijde vinden we een ruime en lichte badkamer met wastafel, doucheruimte en toilet. Verder zien we op deze verdieping 3 fijne slaapkamers; de kamer aan de voorzijde heeft een wastafel. We nemen de open trap naar de ….

2e verdieping die verdeeld is in een voorzolder met cv-opstelling (Remeha 2003) en een zeer ruime slaapkamer met dakraam. Door het plaatsen van een dakkapel aan voor- en achterzijde kunnen er zelfs nog 2 slaapkamers gecreëerd worden.

Als laatste lopen we via de keuken de heerlijke tuin in met een berging en een poort naar de achterom.

Nog enkele wetenswaardigheden:
– gehele woning is voorzien van dubbel glas, behalve de voordeur;
– zonnescherm achterzijde;
– de wasmachineaansluiting bevindt zich in de keuken, uiteraard is het mogelijk een aansluiting op de 2e verdieping te maken;
– energielabel C;
– projectnotaris: de akte van levering wordt gepasseerd bij Hekkelman Notarissen te Nijmegen. De keuze van de notaris is onlosmakelijk verbonden met deze koop;
– vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules (o.a. ouderdomsclausule, geen zelfbewoning) welke van toepassing zijn bij deze verkoop.
– aanvaarding kan snel.

  • 132 m2
  • 161 m2
  • 4

Kenmerken Aldenhof 6014

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte161 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud449 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Aldenhof 6014

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

27%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod