Ga naar inhoud

Te koop: appartement Hatertseweg 151 6533 AD Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

Fraai en modern wonen in dit gemoedelijke en stijlvolle appartementengebouw aan de Hatertseweg. Een ruim driekamerappartement met balkon en een riante garage in de ondergelegen parkeerkelder.
Vanuit het balkon kijk je idyllisch uit op de naastgelegen kerk en het kapelletje, waardoor je kunt genieten van een ultiem gevoel van vrijheid en weids uitzicht door de ligging op de derde verdieping.

Het complex is omstreeks 2008 gerealiseerd met comfortabele en goed ingedeelde woonappartementen. Geschikt voor een brede doelgroep door de lift in het gebouw, maar zeker ook door de uitgebreide stedelijke voorzieningen in de buurt.

Ook de locatie heeft voor elk wat wils. Zo is de ligging ten opzichte van o.a. de Nijmeegse ziekenhuizen, de Universiteit en de Hogeschool zeer gunstig en bevinden de winkelvoorzieningen op de St. Jacobslaan zich op loopafstand. Bovendien bereik je snel het gezellige Nijmeegse stadscentrum, het Goffertpark en de fraaie natuur in de directe omgeving.

We nemen snel een kijkje binnen:

Via de centrale entree komen we binnen in het complex waar we kunnen kiezen voor de trap of de lift naar het appartement.

Derde verdieping:
Op de 3e verdieping komen we binnen in de hal die direct ruim en prettig aanvoelt. Hier valt meteen op dat in algehele zin lichte, neutrale keuzes zijn gemaakt in de afwerking.

Vanuit de entree lopen we rechtdoor de woonkamer in. Een ruime, lichte living waar volop ruimte is voor een zitkamer en een eethoek. Vanuit de woonkamer loop je direct het balkon op.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De muur tussen de keuken en de woonkamer zorgt voor een prettige afscheiding tussen de beide leefruimtes. Ingericht met een hoekopstelling met inbouwapparatuur is de keuken van alle basisgemakken voorzien.

Direct bij de keuken voorzien de provisiekast en de CV kast (met aansluiting voor witgoed) in de ideale combinatie tussen leefruimte en praktische ruimte.

We vervolgen in de hal waar we toegang hebben tot 2 volwaardige slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer met een vaste kast.

Centraal in het appartement vinden we de keurige badkamer die is ingericht met een douche, 2 wastafels en een toilet.
In de hal beschikt het appartement vanzelfsprekend over een separaat gastentoilet.

Tot de eigendom behoort een grote garagebox van 23m2 in de ondergelegen parkeerkelder. Een multifunctionele ruimte met volop opslagcapaciteit, hobbyruimte, parkeerruimte voor de auto en ruimte voor fietsen.

Bijzonderheden:
+ Bouwjaar ca. 2008, woonoppervlakte ca. 101m2, garage ca. 23m2;
+ Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de keuken;
+ Heerlijke buitenruimte op het balkon;
+ 2 volwaardige slaapkamers;
+ Nette badkamer met douche, 2 wastafels en toilet;
+ Lichte hoekkeuken met inbouwapparatuur (Quooker is defect);
+ Grote garagebox in de ondergelegen parkeerkelder;
+ Actieve VvE in eigen beheer bij de eigenaren;
+ Er is sprake van een erfpachtbetaling, voor 2022 € 1.121,60;
+ De servicekosten bedragen momenteel € 157,98 per maand;
+ Energiezuinig appartement (energielabel A en balansventilatie);

Niet zelfbewoningsclausule is onderdeel van een koopovereenkomst:
“Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt”. Gezien de aard van de verkoop is er geen vragenlijst deel B.

Bent u enthousiast geworden over dit fraaie woonappartement. Neem dan direct contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.

Aanvaarding: in overleg.

  • 101 m2
  • 2

Kenmerken Hatertseweg 151

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte101 m2
Inhoud350 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hatertseweg 151

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

54%

20% NL

22%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod