Ga naar inhoud

Te koop: appartement Heidebloemstraat 59a 6533 SL Nijmegen

Verkocht

€ 172.500,- k.k.

Hoe bijzonder is deze kans! Een betaalbaar, recentelijk volledig gemoderniseerd en gerenoveerd appartement op een heerlijke locatie ten opzichte van de Universiteit, Hogeschool (HAN), ziekenhuizen en het gezellige Nijmeegse stadscentrum. De winkelvoorzieningen op de Sint Jacobslaan bevinden zich op loopafstand en reis je met de auto dan bereik je snel de nabijgelegen uitvalswegen.

Binnen dit kleinschalige, stijlvol verbouwde appartementsgebouw waar ruimte is voor 3 tweekamerappartementen ga je samen met de andere nieuwe eigenaren de VvE vormen. Voor het opstarten van de VvE zijn reeds documenten gemaakt met het oog op toekomstig onderhoud en bijbehorende reserveringen naar de toekomst toe. Dit resulteert in een maandelijkse servicebijdrage van ca. € 88,35.

De indeling van dit efficiënt ingedeelde en goed afgewerkte appartement is als volgt:

Centrale entree:
Hal met algemene berging voor de VvE, trap naar de bergingen in de ondergelegen kelder en toegang tot de 3 privégedeelten. De gangen zijn keurig bekleed en de algemene ruimten doen allen licht en ruimtelijk aan.

Tweede verdieping (derde woonlaag):
Het privégedeelte kom je binnen in de met de toiletruimte, toegang tot de woonkamer en de open keuken aan de voorzijde. Deze is ingericht met een nieuwe keukenopstelling die met de aanwezigheid van een inductiekookplaat, een afzuigkap en een aparte kast voor witgoed direct in gebruik kan worden genomen.

De entree geeft eveneens toegang tot een ruime slaapkamer waar naast het bed voldoende ruimte is voor een kast en de separate toiletruimte. De badkamer is recentelijk vernieuwd en beschikt met een douche (met thermostatische mengkraan) en een wastafel over alle basisgemakken. De CV ketel (HR ketel) en de mechanische ventilatie box zijn op de badkamer in een kast geplaatst.

In het souterrain beschikt het appartement over een ruime berging die je snel bereikt vanuit het trappenhuis in het gesloten portiek.

Aan de achterzijde van het perceel geeft een besloten gedeelte van de tuin (afgesloten met een poort) toegang tot een buitenberging. Deze zal je gaan delen met de bewoner van het appartement op de 1e verdieping.

Bijzonderheden:
+ Gezamenlijke (fietsen)berging via een besloten gedeelte van de tuin met het appartement op de 1e verdieping.;
+ Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, o.a. nieuwe keuken, badkamer, strakke wanden, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, hoogwaardige binnendeuren etc.;
+ Nieuw op te richten VVE, aanvangsbedrag servicekosten bedraagt ca. € 94,05 per maand (voorlopige indicatie);
+ De splitsingsakte en leveringsakten zullen worden gepasseerd zodra alle 3 de woonappartementen zijn verkocht;
+ Projectnotaris is Hekkelman Notarissen in Nijmegen en is onderdeel van een eventuele overeenkomst;
+ Heerlijke locatie ten opzichte van alle denkbare voorzieningen in de stad;

In de koopakte zal de niet-zelfbewonings-clausule worden opgenomen (koper is ermee bekend is dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt).

Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

Aanvaarding: in overleg.

  • 37 m2
  • 157 m2
  • 1

Kenmerken Heidebloemstraat 59a

Overdracht

Vraagprijs€ 172.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte157 m2
Woonoppervlakte37 m2
Inhoud130 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1958
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Heidebloemstraat 59a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

53%

20% NL

22%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod