Skip to content

Te koop: woonhuis Hobbemastraat 6 6521 LJ Nijmegen

Verkocht

€ 365.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nijmegen Hobbemastraat 6

Op zoek naar een karakteristieke tussenwoning op een zéér geliefde locatie (Altrade, Nijmegen-Oost)? Dit betreft werkelijk een buitenkans!

Deze unieke woning is gelegen aan een rustige straat in de prachtige buurt Altrade (Nijmegen-Oost), met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De woning is gerealiseerd in 1928 en sindsdien zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd. Ondanks deze verbeteringen moet de woning wederom worden gemoderniseerd. Alle karakteristieke details zijn gelukkig nog steeds aanwezig, dus met de nodige zorg kan er een charmante, eigentijdse woning van worden gemaakt. De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De woon- en eetkamer worden gescheiden door een prachtige kamer-en-suite. De dichte keuken is eenvoudig en beschikt over beperkte inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden, waarvan twee slaapkamers met inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met een wastafel, ligbad en toilet. De zolderverdieping is te bereiken middels een vaste trap en fungeert op dit moment als bergzolder. Het is zeker mogelijk hier meerdere slaapkamers te creëren. Tot slot beschikt de woning over een kelder welke te bereiken is via de woning, als ook via de achtertuin.

Wonen in Altrade, Nijmegen-Oost is heerlijk! De woonwijk beschikt over diverse winkels, restaurants, cafés, scholen, sportverenigingen, etc. Ten opzichte van de woning is het eerste restaurant zelfs op de hoek van de straat gelegen en de Albert Heijn is te vinden op steenworp afstand. Ook is het mogelijk naar het bruisende stadscentrum te wandelen. Binnen enkele minuten lopen is deze al te bereiken.

Kortom, plan snel een bezichtiging. Het is zeker de moeite waard!

| Woonoppervlakte 123 m² | Overige inpandige ruimte 15 m² | Gebouwgebonden buitenruimte 2 m² | Inhoud 482 m³ | Perceel 106 m² | Bouwjaar 1928 |

Indeling

Begane grond: entree, tochtportaal, hal, meterkast (met toegang tot de kelder), staand toilet met fontein, kamer-en-suite met serre en openslaande deuren, eenvoudige dichte keuken met beperkte inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met wastafel (en meubel), ligbad en toilet.

Zolder(verdieping): middels een vaste trap te bereiken, overloop met cv-opstelling en dakkapel, extra verblijfsruimte met dakkapel. Het is zeker mogelijk hier extra’s slaapkamers te creëren.

Kelder: te bereiken via de woning, als ook via de achtertuin. De kelder is maar liefst 15 m².

Buiten: voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en geeft veel privacy.

Koper moet rekening houden met onderstaande zaken:
– Er is een projectnotaris van toepassing (onlosmakelijk), namelijk Hoge van Gerven Notarissen te Nijmegen;
– Ouderdomsclausule: het is koper bekend dat de woning meer dan 90 jaar oud is. Koper is zich ervan bewust dat de verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) de woning daaraan moeten worden aangepast;
– Niet feitelijke bewoning door eigenaar: verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Samenvattend:
– Zéér geliefde locatie
– Tussenwoning met voor- en achtertuin
– Bijzondere karakteristieke details
– Prachtige kamer-en-suite
– In totaal drie slaapkamers, met de mogelijkheid extra slaapkamers te creëren
– Badkamer met wastafel, ligbad en toilet
– Betaald parkeren / parkeervergunning
– Projectnotaris, ouderdomsclausule en clausule niet feitelijke bewoning door eigenaar

Aanvaarding in overleg.

  • 123 m2
  • 106 m2
  • 3

Kenmerken Hobbemastraat 6

Overdracht

Vraagprijs€ 365.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte106 m2
Woonoppervlakte123 m2
Inhoud482 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1928
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hobbemastraat 6

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

66%

20% NL

19%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod