Ga naar inhoud

Te koop: appartement Johannes Vijghstraat 54 6524 BV Nijmegen

Verkocht

€ 495.000,- k.k.

Een unieke kans! Namens de verkoper mogen we aan één van de mooiste straten van Nijmegen deze zeer royale en sfeervolle bovenwoning aanbieden.

De ligging ten opzichte van het gezellige Nijmeegse stadscentrum en de uitvalswegen kan eigenlijk niet beter. In een mum van tijd bereik je vanuit deze toplocatie alle denkbare voorzieningen waaronder het RadboudUMC, de universiteit en de Hogeschool.

Met de fraaie karakteristiek past het statige pand uit omstreeks 1901 perfect in de wijk. Authentieke details zijn zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant nog volop aanwezig. Door de jaren heen gecombineerd met aanpassingen die zorgen voor hedendaags wooncomfort.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Binnenkomst in de hal op de bel-etage met meterkast, toegang tot de kelderruimte en de trapopgang naar het appartement op de verdieping.

Eerste verdieping:
Op de overloop voel je direct de sfeer en de fijne plafondhoogte in het appartement. De toiletruimte en een bergkast tref je hier.
Deze verdieping beschikt over een ruime woonkamer (en suite) met houten deuren en kasten. Een houten parketvloer (in visgraatmotief), in beide ruimten een schouw en stijlvolle ornamentenplafonds. Daarnaast geeft de woonkamer toegang tot balkons aan de voor- en achterzijde van het appartement.
Aan de voorzijde is ruimte voor een slaap- of studeerkamer en aan het einde van de gang is de keuken gesitueerd. Deze is ingericht met een hoekopstelling die beschikt over alle basisgemakken.

Tweede verdieping:
De overloop is voorzien van 2 vaste kasten en een raam in het dak waardoor je direct naar het licht toe loopt. Op deze verdieping zijn 2 grote en 2 kleinere slaapkamers gesitueerd. Overal voelt de ruimte en de hoogte zeer prettig aan.
De badkamer bereik je via een voorportaal (met CV ketel en witgoedaansluiting). De afwerking van de badkamer is neutraal (grijs/wit) en de inrichting met een douche, een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet is zeer praktisch.
Aan de achterzijde is een extra balkon toegankelijk vanuit de slaapkamer.

Kelder:
Een luik in de hal geeft toegang tot de provisiekelder.

De VvE:
De vereniging is ingeschreven bij de kamer van koophandel. Daarnaast is recentelijk een afspraak gemaakt om maandelijks te reserveren op de gezamenlijke bankrekening. Hier worden ook de verzekeringsbijdragen maandelijks afgeschreven. In onderlinge samenspraak is besproken tussen de huidige 2 eigenaren om géén planning te maken omtrent het uitvoeren van het onderhoud aan het pand. Dit geschied thans in samenspraak tussen de bewoners. De maandelijkse bijdrage zal op korte termijn worden vastgesteld.

Bijzonderheden:
+ Bouwjaar ca. 1901, woonoppervlakte ca. 156m2;
+ Gebouwd onder fraaie karakteristiek;
+ Volop authentieke details in- en buiten de woning;
+ Heerlijke ligging ten opzichte van alle stedelijke voorzieningen;
+ Grote woonkamer en suite met schouwen en houten vloer;
+ Aparte keuken met alle basisgemakken;
+ Keurige badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet;
+ Liefst 5 kamers, waaronder 2 grote slaapkamers;
+ 3 balkons (2 op de 1e woonlaag en 1 op de 2e woonlaag);
+ Gelegen in de zone betaald parkeren;

Aanvaarding: in overleg.

  • 156 m2
  • 5

Kenmerken Johannes Vijghstraat 54

Overdracht

Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte156 m2
Inhoud654 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1901
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Johannes Vijghstraat 54

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Vergelijkbaar woningaanbod