Skip to content

Te Koop: woonhuis Kleverburgstraat 11 6535 RA Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 225.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nijmegen Kleverburgstraat 11

In rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen ruime tussenwoning met voor- en achtertuin, berging en achterom. De woning ligt in de wijk Hatert op loopafstand van de wijk- en winkelvoorzieningen. De woning beschikt over een uitstekend afwerkingsniveau en is geheel geïsoleerd.

Deze woning bevat een riante, lichte woonkamer met eenvoudige open keuken en heeft maar liefst 4 slaapkamers. De woning heeft een zonnige achtertuin (zuidoost) met achterom en een houten berging voorzien van elektra. Vanaf deze woning is het centrum van Nijmegen goed te bereiken. Deze goede bereikbaarheid geldt ook voor de diverse scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, universiteit en ontsluitingswegen A73 en A326.

Indeling:

Begane grond: entree, ruime hal met meterkast; toilet met fonteintje; ruime en lichte woonkamer met toegang tot zonnige achtertuin (zuidoost); eenvoudige open keuken aan de voorzijde. De gehele begane grond heeft een fraaie laminaatvloer.

1e verdieping: vaste trap met vloerbedekking naar 1e verdieping; overloop; 3 slaapkamers; badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet. Ook op deze verdieping ben je klaar, want ook daar ligt een mooie laminaatvloer.

2e verdieping: vaste (open) trap met vloerbedekking naar zolder; 4e slaapkamer; ruimte voor cv-ketel (Intergas HR uit 2009), mechanische ventilatie, witgoedopstelling en opslag. Ook hier weer dezelfde laminaatvloer als op de 1e verdieping.

Bijzonderheden:
– Perceel moet nog kadastraal ingemeten worden, de kosten zijn voor rekening koper. De grootte van het perceel is een geschatte grootte en kan derhalve afwijken.
– Aanvaarding in overleg, kan echter snel.

Notaris:
Een goede notaris is belangrijk, daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste (project)notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen:
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Weet wat je koopt:
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kun je inzien bij de makelaar.

  • 112 m2
  • 135 m2
  • 4

Kenmerken Kleverburgstraat 11

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte135 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie112 m2
Inhoud370 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeplat dak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Kleverburgstraat 11

Marktcijfers van Nijmegen

Gemiddelde verkoopprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod