Ga naar inhoud

Te koop: appartement van Nispenstraat 33 6521 KJ Nijmegen

Verkocht

€ 315.000,- k.k.

Toegegeven, in dit appartement is werk aan de winkel. Maar dan heb je ook echt de mogelijkheid om op een fantastische locatie in de nabijheid van het stadscentrum een heerlijk thuis te realiseren. Waar tref je thans een appartement in deze prijsklasse met liefst 3 slaapkamers en een eigen garage op deze toplocatie in Nijmegen-Oost!
Vanuit de voordeur van het complex loop je in no-time het gezellige Nijmeegse stadscentrum in. Ook uitvalswegen, de Radboud Universiteit, Nijmeegse ziekenhuizen en de Hogeschool (HAN) worden snel en goed bereikt.

De indeling van het appartement is als volgt:

Centrale entree:
Binnenkomst in de centrale hal met postboxen en bellentableau vanwaar je de trap kunt nemen naar de kelder met de bergingen of direct binnen kunt lopen in het privé gedeelte.

Appartement:
Het appartement loopt u binnen in de centrale hal vanwaar alle vertrekken worden bereikt, waaronder de drie volwaardige slaapkamers aan de linkerkant. Rechts treft u met de keuken met een eenvoudige opstelling, de badkamer met ligbad en wastafel en de berging met aansluiting voor witgoedapparatuur een fijne mix tussen praktische- en leefruimte.

Aan het einde van de hal loop je de ruime woonkamer binnen. Aan twee kanten is een schuifpui aanwezig met toegang tot een loggia.

Bijzonderheden:
+ Naar eigen inzicht en ideeën te moderniseren en hiertoe volop mogelijkheden;
+ Beschikking over maar liefst 3 volwaardige slaapkamers;
+ Een eigen berging en een eigen garage;
+ Standleidingen en waterleidingen recentelijk vernieuwd (2020), waardoor sprake is van een verhoging (t/m juli 2021) van de servicekosten met € 260,-;
+ Servicekosten inclusief tijdelijke verhoging thans € 440,- (€ 150,- woonappartement, € 30,- garage, € 260,- verhoging;
+ Nicotineschade in het appartement en kozijnen in slechte staat;
+ Er zijn bewoners die inmiddels een vergunning hebben aangevraagd voor kozijnvernieuwing en deze hebben laten plaatsen (e.e.a. conform voorschriften VvE);
+ Verkoop ten behoeve van eigen bewoning door koper;

Aanvaarding: in overleg.

  • 98 m2
  • 3

Kenmerken van Nispenstraat 33

Overdracht

Vraagprijs€ 315.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte98 m2
Inhoud347 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1952
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging van Nispenstraat 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Vergelijkbaar woningaanbod