Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Weezenhof 3040 6536 EV Nijmegen

Verkocht

€ 285.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een leuke tussenwoning op een geliefde, groene en kindvriendelijke locatie? Dit betreft een zeer geschikte woning voor diverse doelgroepen. De woning is gelegen aan een doodlopende straat.

De riante, tuingerichte woonkamer is bijzonder licht door de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van enige inbouwapparatuur. Aan de voorkant van de woning treft u een inpandige garage met elektra en een aansluiting voor de wasmachine. Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers gesitueerd. De badkamer beschikt over een ligbad (douche), toilet en wastafel met meubel. De zolder is te bereiken middels een vaste trap. Via de overloop met cv-opstelling (Vaillant 2006) is de extra slaapkamer te bereiken. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en geniet een uniek vrij uitzicht. Het is mogelijk een achterom te creëren, met toegang tot het achtergelegen park. Tot slot is het mogelijk een auto te parkeren op uw eigen oprit.

De woning is gelegen tegenover een uitstekende basisschool. Op loopafstand treft u een supermarkt. Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse winkelcentra, uitvalswegen, scholen, etc. Het bruisende stadscentrum van Nijmegen is (met de auto) te bereiken binnen 15 minuten. Daar kunt u genieten van alles wat de oudste stad van Nederland te bieden heeft.

Kortom, plan snel een bezichtiging. Het is absoluut de moeite waard!

| Woonoppervlakte 116 m² | Overige inpandige ruimte 15 m² | Inhoud 455 m³ | Perceel 201 m² | Bouwjaar 1975 |

Indeling

Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, meterkast, riante woonkamer, trapkast, open keuken met inbouwapparatuur, inpandige garage.

Eerste verdieping: overloop, inbouwkast, drie volwaardige slaapkamers, badkamer met ligbad (douche), toilet en wastafel met meubel.

Zolder: middels een vaste trap te bereiken, overloop, cv-opstelling (Vaillant 2006), extra slaapkamer.

Buiten: voortuin met eigen oprit, diepe achtertuin op het zuidoosten met een vrij uitzicht.

Samenvattend:
– Geliefde, groene en kindvriendelijke locatie
– Tussenwoning
– Riante woonkamer met open keuken
– Vier volwaardige slaapkamers
– Badkamer met ligbad (douche), toilet en wastafel met meubel
– Inpandige garage
– Voortuin met eigen oprit
– Diepe achtertuin op het zuidoosten met een vrij uitzicht

Bijzonderheden:
– Eigenaar zal verkopen onder voorbehoud toestemming verkoop van kantonrechter. Verkopend makelaar zal het volgende artikel opnemen in de koopovereenkomst: “Deze overeenkomst kan door de verkoper worden ontbonden indien uiterlijk op [datum] verkoper geen toestemming heeft verkregen van de kantonrechter. Verkoper is verplicht koper hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.”
– Niet feitelijke bewoning door eigenaar. Verkopend makelaar zal het volgende artikel opnemen in de koopovereenkomst: “Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat eigenaar het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat eigenaar derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan eigenaar op de hoogte zou zijn geweest als eigenaar het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.”

Aanvaarding in overleg.

  • 116 m2
  • 201 m2
  • 4

Kenmerken Weezenhof 3040

Overdracht

Vraagprijs€ 285.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte201 m2
Woonoppervlakte116 m2
Inhoud455 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Weezenhof 3040

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

32%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod